Gasfejlfinding

Akademimodul

Vil du lære praktisk gasfejlfinding, selvstændig indregulering, afprøvning, fejlafhjælpning og service på gasforbrug-ende apparater og installationer i almindelige boliger? (<135 kW Hø)?

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Lær mere om gas, forbrænding og installationer!

Fagligt indhold 

Du lærer at vurdere gas- og varmetekniske installationsformer, vælge relevante og tidssvarende løsninger, formidle valg til relevante brugere og anvende de værktøjer, der bruges til at projektere, dimensionere og etablere almindelige gastekniske anlæg med tilhørende automatik.

Du får viden om:

  • opbygning og installation af større kedelcentraler og andre gasfyrede anlæg
  • gasfejlfinding og indregulering
  • forbrugerrådgivning
  • opstart, eftersyn (service) og udkald til mindre gastekniske anlæg.

Udbytte

Du lærer at håndtere udførelsen af arbejdet på gastekniske varmeanlæg med tilhørende automatik, samt i et fagligt og tværfagligt samarbejde vurdere, rådgive og træffe beslutninger i overensstemmelse med gældende love, regler og normer vedrørende almindelige gastekniske anlæg.

Efter Gasfejlfinding kan du:

  • projektere og dimensionere større gastekniske anlæg, etablere og varetage drifts- og vedligeholdelse af større gastekniske anlæg med tilhørende automatik
  • vurdere installationsformer og vælge relevante, sikkerhedsmæssige og tidssvarende løsninger samt formidle disse løsninger til relevante brugere
  • anvende metoder til systematisk at afprøve og kontrollere udførte gastekniske anlæg inkl. ventilations og aftrækssystemer med tilhørende automatik.

Niveau

Før du kan tage Gasfejlfinding, skal du have gennemført det valgfrie modul Gasteknisk teori.

Modulet hører under akademiuddannelse i VVS-installation og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Gasfejlfinding og Gas B er et valgfrit modul.

Målgruppe

Akademimodulet er for dig med relevant erhvervserfaring, som vil arbejde med gastekniske anlæg.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb