Servicering af linjeledelsen

Akademimodul

Er du i stand til at understøtte ledelsessystemet med relevante HR-værktøjer? Lær om HR-funktionens opgaver og handlerum, så du kan tage aktiv del i værdiskabende samarbejdsprocesser med linjeledelsen og andre relevante aktører.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Brug de centrale HR-værktøjer!

Fagligt indhold

Med viden om centrale HR-værktøjer og HR-praksis lærer du om virksomhedens grundprocesser inden for tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere.

Du opnår en større forståelse forståelse for sammenhængen mellem virksomhedens behov og HR-funktionens anvendelse, når du bruger HR-feltets teorier, metoder og værktøjer.

Du får viden om:

  • rekruttering
  • belønningssystemer, motivation og fastholdelse
  • kompetence- og karriereudvikling
  • senioraktiviteter og fratrædelser.

Udbytte

Inden for HR-funktionens perspektiv lærer du at gennemføre HR-relaterede opgaver i praksis inden for felterne tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere.

Efter Servicering af linjeledelsen kan du:

  • vurdere praksisnære HR-behov i virksomheden og skal kunne vælge relevante HR-løsninger, der passer i konteksten
  • anvende HR-specifikke metoder og redskaber inden for felterne tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling
  • forholde dig proaktivt og reflekteret til HR-funktionens brug af HR-værktøjer og til egen praksis.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Human Resource og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Servicering af linjeledelsen er et valgfrit modul.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som arbejder eller vil arbejde inden for HR, hvor du specialiserer dig i værdiskabende samarbejdsprocesser med linjeledelsen.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb