Mælkekonservesteknologi

Akademimodul

Dette forløb omhandler produktion af mælkekonserves. Der vil være fokus på inddampning af mælk, valle eller andre mejeri relaterede produkter samt tørringsprocesserne og eksempler på forskellige anlæg.

Der vil også være fokus på beregninger af energi og luft forbrug. Der vil ligeledes være fokus på den mikrobiologiske side af produktion af mælkekonserves samt kvalitetskontrol.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Forudsætning

For at deltage i faget ”Mælkekonservesteknologi skal du arbejde på en virksomhed hvor du har mulighed for produktion af mælkepulver eller lignende så du har adgang til at producere pulver.

Fagligt indhold

Du lærer om produktion af mælkekonservesprodukter med fokus på pulverprodukter, herunder produktionsflow, holdbarhed og konserverende principper.

Du arbejder med praksisnære problemstillinger inden for teknologi og udstyr. Faget indeholder praktiske øvelser i produktion af mælkekonservesprodukter, dokumentation og formidling af dette arbejde.

Udbytte

Du vil efter endt kursus med en professionel tilgang, kunne varetage opgaver indenfor såvel produktion, proces og produktoptimering af mælkekonservesprodukter.DairySkill og EU_logo.png

Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb