Organiseringen af beskæftigelsesindsatsen

Akademimodul

Vil du lære om organisering af beskæftigelsesindsatsen?
Styrk din forståelse for organiseringen og styringen af beskæftigelsesindsatsen, og lær om arbejdsmarkedsforhold og indsatsens målgrupper.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Lær om styringen af beskæftigelsesindsatsen!

Fagligt indhold 

Med viden om hvilke opgaver beskæftigelsesindsatsen varetager, samt organiseringen og styringen af beskæftigelsesindsatsen, får du kompetencer til at kunne varetage lettere sagsbehandlingsopgaver og identificere, hvornår andre samarbejdspartnere bør inddrages.

Du får viden om:

  • arbejdsmarkedsforhold, hovedtræk i beskæftigelsesindsatsens fremvækst og udvikling
  • modeller for organisering af samarbejdet mellem myndighedsudøver og samarbejdspartnere
  • indsatsens målgrupper, herunder aktuelt anvendte kategoriseringssystemer og indsatsformer over for forskellige grupper af ledige.

Udbytte

Med din nye viden inden for beskæftigelsesmæssige problemstillinger er du i stand til varetage den professionelle rolle på beskæftigelsesområdet, herunder kommunikere med borgere og virksomheder.

Efter Organiseringen af beskæftigelsesindsatsen kan du:

  • identificere, hvornår andre samarbejdspartnere bør inddrages
  • anvende dine kompetencer til at analysere og forstå, hvordan beskæftigelsesindsatsen styres organisatorisk og politisk
  • reflektere over beskæftigelsesplaners betydning for egen praksis.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Beskæftigelse og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Organiseringen af beskæftigelsesindsatsen er et obligatorisk modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder på beskæftigelsesområdet. Det kan fx være et jobcenter, en a-kasse, en ydelsesafdeling eller en afklaringsinstitution.

Gode muligheder for tilskud

Du har mange muligheder for at søge tilskud til dit kursus- eller efteruddannelsesforløb, det handler blot om at kigge de rigtige steder.

Økonomi og tilskud

Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb