Projektkoordinering

Akademimodul

Med Projektkoordinering bliver du klædt på til at indgå i samarbejde omkring den administrative koordinering og organisering af projekter i den offentlige sektor.

Datoer og tilmeld

Lær om effektiv koordinering af projekter

Fagligt indhold 

Projektarbejdet har mange forskellige faser og roller, hvor du som koordinator skal have styr på kommunikation, konflikthåndtering samt administrativ understøttelse af projektlederens opgaver og funktioner.

Du lærer om:

  • projektorganisering og de klassiske projektstyringsværktøjer
  • administrativ understøttelse af projekter, herunder planlægning og styring af projektaktiviteter
  • finansiering, projektøkonomi, krav til dokumentation af projekters ressourceforbrug samt afrapportering af resultater.

Udbytte

Du lærer om de væsentligste projektstyringsværktøjer, som du kan anvende til planlægning og afvikling af projektets aktiviteter i samarbejde med projektledere omkring den administrative koordinering af projekter.

Efter Projektkoordinering kan du:

  • udforme projektets kommunikationsplan og formidle praksisnære problemstillinger og løsningsmuligheder til projektets interessenter
  • bidrage målrettet til dokumentation og afrapportering af projektets resultater og ressourceanvendelse i forhold til bevillinger og formål
  • bidrage til en konstruktiv kommunikation med projektets interessenter og understøtte projektlederens administrative overblik.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelse i Offentlig forvaltning og administration og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder med administration i en kommune, en region eller på en af statens arbejdspladser.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

André Barsøe Jensen Arbejder bl.a. med ledelse og administration
Janni Frank Studiesekretær, Odense

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb