Socialpædagogisk praksis

Akademimodul

Hvordan formidler du socialpædagogiske problemstillinger og hvordan inddrager du bedst borgeren i den socialpædagogiske praksis? Opkvalificér dit arbejde med nye vinkler på dine handlemuligheder i praksis.

Tilmeld modul

Styrk din socialpædagogiske praksis

Fagligt indhold

På modulet arbejder du med samspillet mellem de relevante rammebetingelser og det pædagogiske arbejde, og du styrker din forståelse for socialpædagogiske problemstillinger og dilemmaer.

Du får bl.a. viden om:

  • tværprofessionelt samarbejde i socialpædagogisk praksis
  • magt og omsorg samt handlemuligheder i praksis
  • identifikation og udvikling af dine egne fagprofessionelle kompetencer.

Udbytte

Efter modulet er du bedre i stand til at identificere socialpædagogiske problemstillinger og iværksætte socialpædagogiske indsatser i samarbejde med borgeren.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Socialpædagogik og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som enkeltmodul. Socialpædagogisk praksis er et obligatorisk modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der vil have en større viden om socialpædagogikkens grundlag, forskellige menneskesyn og udvidede fagprofessionelle kompetencer i din socialpædagogiske praksis.

Susanne Fallesen Studiesekretær
Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for Socialt arbejde samt studievejledning

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb