Socialpædagogisk praksis

Akademimodul

Hvordan formidler du socialpædagogiske problemstillinger og hvordan inddrager du bedst borgeren i den socialpædagogiske praksis? Opkvalificér dit arbejde med nye vinkler på dine handlemuligheder i praksis.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Styrk din socialpædagogiske praksis

Fagligt indhold

På modulet arbejder du med samspillet mellem de relevante rammebetingelser og det pædagogiske arbejde, og du styrker din forståelse for socialpædagogiske problemstillinger og dilemmaer.

Du får bl.a. viden om:

  • tværprofessionelt samarbejde i socialpædagogisk praksis
  • magt og omsorg samt handlemuligheder i praksis
  • identifikation og udvikling af dine egne fagprofessionelle kompetencer.

Udbytte

Efter modulet er du bedre i stand til at identificere socialpædagogiske problemstillinger og iværksætte socialpædagogiske indsatser i samarbejde med borgeren.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Socialpædagogik og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som enkeltmodul. Socialpædagogisk praksis er et obligatorisk modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der vil have en større viden om socialpædagogikkens grundlag, forskellige menneskesyn og udvidede fagprofessionelle kompetencer i din socialpædagogiske praksis.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Trine Lippert, Lektor og uddannelsesfaglig koordinator Studievejleder
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb