Fagligt entreprenørskab i erhvervsrettede uddannelser

Diplommodul

Få kompetencer til selvstændigt at kvalificere, udvikle og nyskabe didaktikken i din undervisning gennem en undersøgende og eksperimenterende tilgang.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Udvikl dine elevers entreprenørielle og innovative kompetencer!

Fagligt indhold 

Med indsigt i og forståelse for entreprenørskab og forskellige tilgange til entreprenørielle og innovative processer og metoder i relation til erhvervsrettede uddannelsers branchespecifikke områder kan du udvikle dine elevers entreprenørielle og innovative kompetencer.

Du lærer om:

  • forskellige teorier og metoder til entreprenørskabsundervisning, samt hvilken betydning de har for didaktik og læring.

Udbytte

Efter Fagligt entreprenørskab i erhvervsrettede uddannelser kan du tilrettelægge, skabe og vurdere undervisnings- og læringsmiljøer som udvikler elevernes innovative og entreprenørielle kompetencer.

Du er i stand til at skabe erhvervsrettet entreprenørskabsundervisning begrundet i formål, mål, processer, metoder, resultater og anvendelsesperspektiver.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelse i Erhvervspædagogik og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Fagligt entreprenørskab i erhvervsrettede uddannelser er et valgfrit fag.

Målgruppe

Modulet er for dig, der underviser på en erhvervsrettet uddannelse og som ønsker at kunne tilrettelægge, skabe og vurdere undervisnings- og læringsmiljøer, som udvikler elevernes innovative og entreprenørielle kompetencer.

Steffen Skovdal, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling af diplom- og akademiuddannelser på det pædagogiske område
Anne Katrine Meldgaard Philipsen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb