Human ressource management og ledelse

Diplommodul

På Human ressource management og ledelse bliver du specialiseret inden for rekruttering, kompetenceudvikling og ledelse, så du kan varetage HR-jobfunktioner i krydsfeltet mellem ledelse, rekruttering og kompetenceudvikling af medarbejdere.

Tilmeld

Lær om HR-strategi og strategisk ledelse

Fagligt indhold 

Medarbejdere er en virksomheds mest værdifulde ressource, så det er vigtigt at give området et strategisk fokus. For en dygtig HR-afdeling skal både kunne rekruttere nye kolleger og udvikle de medarbejdere, som allerede er i virksomheden og på den måde sikre virksomheden en sund fremtid.

Du bliver derfor grundig indført i, hvordan du rekrutterer og udvikler medarbejdere. Blandt andet lærer du at identificere virksomhedens rekrutteringsbehov, undersøge medarbejdernes udviklingsbehov og at udarbejde job- og personprofiler. Desuden lærer du at bruge forskellige samtaleformer til både vanskelige samtaler og feedbacksamtaler.

Du får viden om:

  • perspektiver, teorier, begreber og metoder indenfor HRM
  • videnregnskaber og ledelsesfilosofi
  • personalepolitikkens indhold, anvendelse og udvikling
  • modeller til personalestyring og sammenhæng med strategisk planlægning.

Udbytte

Efter Human ressource management og ledelse kan du håndtere komplekse HRM-problemstillinger som en del af din egen ledelsesmæssige praksis under hensyntagen til den organisatoriske kontekst og derved medvirke til udvikling og gennemførelse af organisationens samlede HR-tiltag.

Niveau

Modulet hører under Diplomuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Human ressource management og ledelse er et valgfrit modul.

Målgruppe

Diplommodulet er til dig, som vil styrke din ledelsespraksis gennem HRM redskaber og metoder.

Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for Socialt arbejde samt studievejledning
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb