Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling

Diplommodul

Bliv klædt på til at lede lærings- og udviklingsforløb med henblik på realisering af den ønskede effekt for faglighed og opgaveløsning i organisationen samt udvikling af professionelle relationer.

Datoer og tilmeld

Faciliter den faglige udvikling hos dine medarbejdere!

Fagligt indhold 

Du lærer at identificere, analysere og gøre brug af teorier og metoder til at indgå i professionelle samtaler og relationer med medarbejdere og andre aktører i og uden for organisationen.

Du får viden om:

  • samfundsmæssige og organisationsspecifikke rammevilkår og ressourcer med betydning for de professionelle relationer i og uden for organisationen
  • teorier om magt, motivation, læring og dynamik på gruppe- og individniveau
  • teorier om og metoder til professionelle samtaler, personale- og kompetenceudvikling.

Udbytte

Gennem ledelsesinformation og metoder lærer du at understøtte medarbejdernes læring og kompetenceudvikling, både individuelt og i fællesskaber, til gavn for hele organisationen.

Efter Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling kan du:

  • strukturere og udvikle professionelle relationer og samarbejde i egen organisation ved anvendelse af teknologier, metoder og data
  • etablere, udvikle og lede relationer, der understøtter samarbejde, arbejdsmiljø, kvalitet og resultater i forhold til løsning af organisationens opgaver og behov
  • lede lærings- og udviklingsforløb med henblik på realisering af den ønskede effekt for faglighed og opgaveløsning i organisationen.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelse i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling er et obligatorisk modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der er nuværende eller kommende leder i en privat eller offentlig virksomhed.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

André Barsøe Jensen Arbejder bl.a. med ledelse og administration
Janni Frank Studiesekretær, Odense
Kathrine Urlev Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb