Koordinering og samarbejde i beskæftigelsesindsatsen

Diplommodul

På modulet erhverver du kompetencer til at koordinere borgeres sagsforløb og til at indgå i, facilitere og udvikle tværgående samarbejde. Der inddrages relevante perspektiver, teorier og metoder til koordinering, inddragelse samt sags- og mødeledelse.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Formålet med diplomuddannelsen i Beskæftigelse er at kvalificere dig til selvstændigt at varetage funktioner og udviklingsorienterede opgaver inden for beskæftigelsesindsatsen samt at give dig mulighed for at udvikle din egen praksis. Du bliver kvalificeret til selvstændigt at indgå i tværgående samarbejde med virksomheder, institutioner, forvaltninger, m.v.

Modulet kan rekvireres som skræddersyet forløb, hvor vi tager afsæt i jeres lokale ønsker og behov. Kontakt Mette Camilla Vinggaard, mcvi@ucl.dk - 24 82 53 17, og hør nærmere.

Fagligt indhold og udbytte

Efter modulet kan du bl.a.:

  • Håndtere rollen som koordinator, sagsansvarlig og mødeleder i forskellige samarbejdssituationer.
  • Indgå selvstændigt i fagligt og tværfagligt samarbejde med en professionel, etisk tilgang.
  • Anvende relevant forskning til at vurdere egnede metoder og selvstændigt planlægge og koordinere indsatser.
  • Anvende metoder og redskaber, der tager udgangspunkt i borgerens behov og forudsætninger, ved planlægning og koordinering af indsatsen
  • Analysere, vurdere og udvikle organisatoriske rammer og deres betydning for koordinering og samarbejde på tværs af organisatoriske skel.
  • Iværksætte og begrunde faglige beslutninger vedrørende koordinering og samarbejde mellem beskæftigelsesindsatsen og andre velfærdsområder.

Niveau

Modulet er et valgfrit modul på diplomuddannelsen i Beskæftigelse.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder inden for beskæftigelsesområdet.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb