Kreative, innovative og entreprenante læreprocesser i håndværk og design

Diplommodul

Vil du undersøge forholdet mellem kreativitet, innovation og entreprenørskab? Få kompetencer til at analysere og reflektere over kreative, innovative og entreprenante læreprocesser i relation til håndværk og design.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Arbejd med kreative og innovative læreprocesser!

Fagligt indhold 

Med forskellige teorier om kreativitet og innovation samt underviserens betydning for kreative og innovative læreprocesser, udvikler du din egen undervisningspraksis.

Du får viden om:

  • forskellige teorier vedrørende kreativitet og innovation
  • underviserens betydning for kreative og innovative læreprocesser
  • praktisk og eksperimenterende arbejde med egne kreative, innovative og entreprenante kompetencer i relation til håndværk og design.

Udbytte

Du bliver i stand til arbejde både praktisk og eksperimenterende med dine kreative, innovative og entreprenante kompetencer i relation til håndværk og design samt indarbejde disse i din undervisning.

Efter Kreative, innovative og entreprenante læreprocesser i håndværk og design kan du:

  • vurdere faglige teorier og metoder i forhold til kreativ - og innovativ virksomhed og egen håndværksmæssig og didaktisk praksis
  • formulere, analysere, formidle og diskutere problemstillinger i forbindelse med kreative og innovative processer.

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Kreative, innovative og entreprenante læreprocesser i håndværk og design er et retningsspecifikt modul under uddannelsesretningen Håndværk, design og innovation.

Målgruppe

Modulet er for dig, der underviser i eller arbejder med håndværk og design og som vil opnå kompetence til at reflektere over og udvikle kreativitet, innovation og entreprenørskab i undervisning.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Trine Lippert, Lektor og uddannelsesfaglig koordinator Studievejleder
Jane Ahrendt Studiesekretær
Rachel Zachariassen Undervisning, konsulentarbejde og kulturprojekter

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb