Medborgerskabelse

Diplommodul

Bliv klædt på til det tværfaglige arbejde med at løse velfærdsopgaver og fremme medborgerskabelse.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Beskrivelse

Kompetencemål for Medborgerskabelse

Modulet styrker dine færdigheder som aktiv medspiller i løsningen af velfærdsopgaver. Du udvikler kompetencer til at arbejde tværfagligt med kommune, borgere og andre relevante aktører. På modulet har du fokus på Velfærdsstatens udvikling frem til i dag Tværfagligt arbejde Ressourceforståelser og roller, som fremmer eller modarbejder borgerskabelse Kultur, relationer og kommunikation.

Målgruppe for Medborgerskabelse

Modulet er for dig, der arbejder med forvaltning og administration i en kommune, region eller på en af statens arbejdspladser.

Struktur på Medborgerskabelse

Medborgerskabelse er et valgfrit modul på Diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

André Barsøe Jensen Arbejder bl.a. med ledelse og administration
Anne Katrine Meldgaard Philipsen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb