Naturfagsdidaktik

Diplommodul

Vil du arbejde med læringsmålsorienteret didaktik og digital literacy?
Med viden om it-medieret undervisning kan du specialisere dig i at udvikle undervisning og læring med IT og medier i naturfag.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Brug digital literacy i din naturfagsundervisning!

Fagligt indhold 

Med centrale it-kompetencer inden for informationssøgning, produktion, analyse og erfaringsformer, lærer du at designe it-medieret naturfagsundervisning med både virtuel eller fysisk tilstedeværelse.

Du får indsigt i den naturfaglige betydning af kommunikationskritisk kompetence, multimodal formidling og web-etik, som i samspil med viden om læringsmålsorienteret didaktik lærer dig om nye formidlingsformer og nye måder at skabe viden på.

Du får viden om:

  • digital literacy og didaktisk design
  • dataindsamling og databehandling
  • digitale læringsressourcer
  • informationssøgning, produktion, analyse og erfaringsformer.

Udbytte

Du lærer at planlægge, beskrive, gennemføre og evaluere læringsmålstyret undervisning i naturfag, hvor undervisningen støttes af it i både fysiske rum uden for skolen og i virtuelle rum.

Efter Naturfagsdidaktik med medier kan du:

  • anvende og vurdere naturfaglige forsknings- og udviklingsarbejder om it og læring
  • designe naturfaglige forløb med anvendelse af kollaborative arbejdsformer gennem it
  • indgå i naturfagligt samarbejde om at etablere og evaluere udviklingsmiljøer med anvendelse af it og medier.

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske Diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Naturfagsdidaktik med medier er et retningsspecifikt modul under retningen Didaktisk udvikling i skolen.

Målgruppe

Modulet er for dig, der er erfaren lærer og gerne vil videreudvikle din kernefaglighed som underviser og udvikler af undervisning.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb