Sundhedsfremme og forebyggelse for borgere med psykisk sygdom, misbrug og social udsathed

Diplommodul

Fremme borgers ressourcer og tage ansvar for faglighed og koordinering.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold

  • Nyeste viden og forskning inden for ulighed i sundhed og sygdom og hvad siger nationale retningslinjer
  • Viden om sammenhæng mellem psykisk sygdom, misbrug og borgers liv og adfærd i relation til at udvikle sundhedsfremmende indsatser, der virker
  • Metoder til at samtale med udsatte borgere i at skabe klarhed omkring muligheder og til at skabe borgerstyrede og sammenhængende forløb

Udbytte

Gennem socialfaglig, pædagogisk og sundhedsfaglig viden og metode bliver du i stand til at tilrettelægge, udføre og udvikle sundhedsfremmende og forebyggende indsatser med og omkring målgruppen ved:

  • At kunne fremme ressourcer hos borger og skabe forløb med udgangspunkt i, hvad borger har brug for hjælp til.
  • At kunne fremme, at fagpersoner tager ansvar for faglighed, koordinering og sammenhæng med udgangspunkt i konkrete handlinger og opgaver, man kan arbejde videre med.

Målgruppen

Modulet er for dig, som er en del af sundheds-, socialfaglige og pædagogiske indsatser til borgere med psykisk sygdom, misbrug og socialt udsathed. Modulet udbydes som valgfrit modul under social-, sundheds og pædagogisk faglig diplomuddannelse og diplom i ledelse og har afsæt i studieordning fra sundhedsfaglig diplom: sundhedsfremme og forebyggelse i relation til en udvalgt gruppe.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Irmgard Birkegaard Sundhedsfaglig konsulent
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Information om vilkår for deltidstudie

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb