Salgskurser og -efteruddannelse

Vil du gerne udvikle dine salgsteknikker, så du kan fremme salget i din virksomhed?

Taler du det samme sprog, som dine kunder? Har dine kunder tillid til dig og din virksomhed? Et godt udgangspunkt for dit salg er, at du forstår dine kunder, og at du kan vise dem, hvorfor de skal købe dit produkt eller service og ikke dine konkurrenters.

Læs mere om vores efteruddannelse og kurser i salg og få karrierevejledning.

Kurser i salg

Vores efteruddannelse og kurser er både for dig, der allerede arbejder med salg og dig, der gerne vil arbejde inden for salg, markedsføring, detail og retail. På UCL får du udviklet dine kompetencer og din forretningsforståelse, og på vores salgskurser får du bl.a. svar på: Hvad er strategisk salg? Hvor meget betyder kommunikation? Hvad er en god sælger? Og hvad er salgsoptimering?

Alle vores undervisere er
erfarne fagspecialister, som udmærker sig ved at kunne forbinde teori med praksis i undervisningen. Du kan komme til at stifte bekendtskab med udtryk såsom Customer relation management (CRM), Key account management, forhandlingsteknik, konceptstyring, salgsledelse, kundemotiver, præsentationsteknik og salg gennem sociale medier - alt efter, hvilket kursus, dit valg falder på. Kig nærmere på kurserne herunder og tilmeld dig, før de sidste pladser er væk.

Salg og salgspsykologi

Enkeltfaget Salg og salgspsykologi er ideelt for dig, der arbejder med salg og service og er tæt på kunder hver eneste dag.

På kurset lærer du om tillidsskabende kommunikation, kundeadfærd og præsentationsteknik samt forskellige teknikker til at aflæse kundernes behov og skabe tillid gennem verbal og nonverbal kommunikation. Du bliver klædt på i grundlæggende salg samt får en række værdifulde kommunikationsværktøjer, som du kan anvende fra dag 1 på jobbet.

Strategisk Salg

Strategisk salg er et kursus, der sætter fokus på kommunikation, dialog og forhandling. Du lærer at selvstændigt lede, analysere, tilrettelægge og gennemføre salg på strategisk niveau, ligesom du får salgsteknikker og redskaber til at indgå i samarbejde, afdække kundens værdikæde og lede en strategisk salgsfunktion. 

Efteruddannelser i salg

Har du spørgsmål?

Hos karriere- og studievejledningen sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre i dit forløb.

Du er velkommen til, at tage kontakt til os på efteruddannelse@ucl.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du har også mulighed for at booke en vejledningssamtale med Henrik.

Henrik har mange års erfaring inden for rådgivning, vejledning og karriereudvikling. Her er du garanteret kyndig vejledning.

Book vejledning hos Henrik