Boliginstallation til delautorisation

Akademimodul

På modulet beskæftiger du dig med alle faser af el-teknisk bygningsinstallation - herunder planlægning, projektering, udførelse, drift, eftersyn og vedligeholdelse af el-tekniske installationer.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Du lærer at håndtere forskellige typer af anlæg, eksempelvis projektering og udførelse af intelligente bygningsinstallationer (IBI), som anvendes til styring og regulering af boligers drift og energieffektivisering samt solcelleinstallationer tilsluttet boliginstallationer.

Som deltager på modulet bliver du i stand til at vurdere anlægsformer inden for delautorisationens område samt vælge relevante, tidssvarende og økonomisk fordelagtige løsninger inden for delautorisationens område.

Indhold

På fagmodulet beskæftiger du dig med alle faser af el-teknisk bygningsinstallation - herunder planlægning, projektering, udførelse, drift, eftersyn og vedligeholdelse af el-tekniske installationer. Du lærer desuden at håndtere forskellige typer af anlæg, eksempelvis projektering og udførelse af intelligente bygningsinstallationer (IBI), som anvendes til styring og regulering af boligers drift og energieffektivisering samt solcelleinstallationer tilsluttet boliginstallationer.

Som deltager på modulet bliver du i stand til at vurdere anlægsformer inden for delautorisationens område samt vælge relevante, tidssvarende og økonomisk fordelagtige løsninger inden for delautorisationens område.

Udbytte

Når du har gennemført modulet kan du:

  • håndtere el-tekniske installationer i boliger - herunder IBI og solcelleanlæg - under anvendelse af den nyeste teknologi
  • håndtere udviklingsorienterede situationer i relation til delautorisationsområdet
  • deltage i fagligt og tværfagligt samarbejde inden for området for delautorisationer med en professionel tilgang
  • håndtere et autorisationsmæssigt betinget ledelsesansvar som fagligt ansvarlig

Boliginstallation til delautorisation er for dig, der vil have en Delautorisation El. Fagmodulet er det femte fag i forbindelse med Delautorisation El.

Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Hans Kjær Jørgensen
Hans Kjær Jørgensen Konsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb