Fødevaresikkerhed i industriel produktion

Akademimodul

Med modulet 'Fødevaresikkerhed i industriel produktion' lærer du at opstille egenkontrolprogrammer og udføre HACCP analyse med udgangspunkt i gældende fødevarelovgivning.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Endvidere lærer du om risici ved forskellige fødevareproduktioner (biologiske, kemiske og fysiske risici) fra jord til bord.

Fagligt indhold

  • Fødevarelovgivning og fødevaresikkerhedsstandarder
  • HACCP analyse herunder risikoanalyse af biologiske, kemiske og fysiske risici
  • HACCP plan, herunder udpegelse af CCP
  • Opstilling af et egenkontrolprogram
  • Validering og verifikation
  • Dokumentation og sporbarhed
  • Rengøring
  • Hygiejne
  • Hygiejneprocedurer og instruktioner
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Hans Kjær Jørgensen
Hans Kjær Jørgensen Konsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb