Fødevaresikkerhed i industriel produktion

Akademimodul

Med modulet 'Fødevaresikkerhed i industriel produktion' lærer du at opstille egenkontrolprogrammer og udføre HACCP analyse med udgangspunkt i gældende fødevarelovgivning.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Endvidere lærer du om risici ved forskellige fødevareproduktioner (biologiske, kemiske og fysiske risici) fra jord til bord.

Fagligt indhold

  • Fødevarelovgivning og fødevaresikkerhedsstandarder
  • HACCP analyse herunder risikoanalyse af biologiske, kemiske og fysiske risici
  • HACCP plan, herunder udpegelse af CCP
  • Opstilling af et egenkontrolprogram
  • Validering og verifikation
  • Dokumentation og sporbarhed
  • Rengøring
  • Hygiejne
  • Hygiejneprocedurer og instruktioner
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Hans Kjær Jørgensen
Hans Kjær Jørgensen Konsulent

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb