Kommunikation i praksis

Akademimodul

Kommunikation i praksis tager afsæt i dig og din personlige kommunikation. Med udgangspunkt i dine styrker lærer du at tilrettelægge din kommunikation, så du kommer ud over rampen med dit budskab - om det er mundtligt, skriftligt eller digitalt.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kommunikation i praksis handler om kommunikationens psykologi og sprog og forholdet mellem modtager og afsender. Du bliver rustet til at træffe det rette medievalg ud fra en analyse af budskabet, afsenderen og modtagerne.

Du lærer at bruge effektive planlægnings- og formidlingsværktøjer, så du kan planlægge og udføre både intern og ekstern kommunikation.

Modulet giver dig forståelse for en række kommunikationsmodeller og teorier, som du lærer at bruge i praksis.

Kommunikation handler ikke bare om teori, men også om at kunne kommunikere i praksis. Når du er i stand til at omsætte din viden til handling, er du et attraktivt kort for din arbejdsgiver, hvad enten du er kommunikationsmedarbejder eller blot har kommunikationsopgaver som en sidefunktion.

Teorierne skal dog være på plads først, og det kommer de med dette modul. Du får kompetencerne til selvstændigt at udføre verbale, skriftlige og digitale kommunikationsopgaver på et professionelt niveau.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Gerd Madsen
Gerd Madsen Konsulent

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

26. august 2019 - Odense C

10. september 2019 - Odense C

28. oktober 2019 - Odense C

19. september 2020 - Odense C

Forløb