Lean-ledelse i praksis

Akademimodul

Få redskaberne til at lede ved hjælp af lean og bliver klogere på lean som værktøj og ledelsesfilosofi. 

Tilmeld modul

Beskrivelse

Du får en forståelse for, hvad lean kan bruges til og hvordan. Og du bliver rustet til at lede processen, hvad enten du er ansat i en privat eller offentlig organisation. Siden Toyota i 1950'erne begyndte at arbejde med lean, har principperne vundet indpas i virksomheder over hele verden. 

Principperne bag lean-tankegangen er med til at sikre trimning og optimering af både produktioner og processer, og det giver konkurrencemæssige fordele. 

Lean-ledelse i praksis gør dig klogere på lean som værktøj og ledelsesfilosfi. Du lærer om teorier og metoder, der ruster dig til at optimere systematisk, fjerne spild og skabe flow. Du får også viden om en række lean-værktøjer, og hvordan de virker isoleret og i samspil. 

Fagmodulet giver dig et grundigt indblik i gruppers udvikling og dynamik. Du får forståelse for belønninger, visualisering, mål- og resultatstyring og dynamikkerne i forskellige teams. 

Denne lean-uddannelse klæder dig desuden på til at udvikle en trimmet møde- og beslutningsstruktur og til kommunikation i forbindelse med lean. Derudover får du redskaberne til at vurdere arbejdsmiljøet.

Du kan tage fagmodulet som et selvstændigt kursus i lean, som i sig selv er en kort efteruddannelse, eller modulet kan være en del af din samlede videreuddannelse.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Allan Folke Larsson
Allan Folke Larsson Ledelseskonsulent og underviser

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

28. august 2019 - Odense C

Forløb