Ledelse i praksis

Akademimodul

Sæt fart i din faglige og personlige lederudvikling og få redskaberne til at styrke din personlige lederstil med Ledelse i praksis.

Tilmeld modul

Find den ledelsesstil, der passer dig og dine medarbejdere!

Fagligt indhold 

Når du uddanner dig i praktisk ledelse, bliver du i stand til at analysere og vurdere forskellige ledelsesformers effektivitet og anvendelighed i konkrete ledelsessituationer. 

Du får viden om:

  • ledelsesteorier
  • personlig lederstil og –udvikling
  • kommunikation og konflikthåndtering
  • lærings- og udviklingsprocesser.

Udbytte

Du får indblik i de psykologiske aspekter af lederskabet og får konkrete værktøjer til styrkelse af den strategiske ledelse gennem kommunikation.

Men praktisk ledelse handler også om motivation, læring og udvikling af medarbejderne. Uddannelsen giver dig derfor viden om pædagogiske og følelsesmæssige teorier og virkemidler.

Efter Ledelse i praksis kan du:

  • anvende centrale metoder og redskaber, der knytter sig til beskæftigelse inden for det ledelsesmæssige område
  • anvende ledelseskommunikation som en del af egen ledelsespraksis og varetage ledelsesmæssige funktioner i praksis
  • vurdere praksisnære problemstillinger og foretage justeringer i arbejdsgange og -processer
  • formidle praksisnære problemstillinger og løsningsmuligheder til samarbejdspartnere og medarbejdere.

Niveau

Uanset om lederrollen er ny for dig, eller du allerede har års erfaring, er spørgsmålene mange. Ledelse i praksis giver dig den grundlæggende viden om god ledelse, uanset om du er projektleder, teamleder, mellemleder eller virksomhedsleder.

Du kan bruge Ledelse i praksis som led i din videreuddannelse eller efteruddannelse. Du kan også tage fagmodulet som selvstændigt lederkursus.

Modulet hører under akademiuddannelse i Ledelse og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

 

Det siger en tidligere kursist 

Sikke en værdi "Ledelse i praksis" har på mit CV
Jeg blev opsagt ved mit tidligere job for en måned siden, så jeg skulle ud på det vilde jobmarked og finde noget nyt. 5 ansøgninger har jeg sendt på specifikke stillinger, og er blev kaldt til samtale ved 3 af dem. Og i dag stod jeg så og skulle vælge mellem 2 af dem.
Alle 3 har fremhævet, at lige netop faget Ledelse i praksis er et stort plus på mit cv, så jeg er nu bare endnu mere glad for at jeg valgte det.

Målgruppe

Ledelse i praksis er for dig, der gerne vil være en dygtigere leder. Akademimodulet sætter fart i din faglige og personlige lederudvikling og giver dig redskaberne til at styrke din personlige lederstil.

Tina Larsen Konsulent
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Forløb