Fortællekultur- fortælling og det narrative

Diplommodul

Specialiser dig inden for de frie skolers fortællinger, genrer og didaktiske målsætninger.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Fortællekultur- fortælling og det narrative

Modulet udvikler dine færdigheder i de frie skolers fortællekultur, dens genrer og dens didaktiske målsætninger. På modulet arbejder du med den frie skoles fortælletradition og kultur samt nyere fortælleteori og storytelling facilitering af undervisning i fortælleforløb for børn og kollegaer udvikling af didaktisk begrundede undervisningsforløb og brugen af fortælling som undervisningsredskab fortællingens rum og fortællerens sceniske figur. Udbud og undervisning. Diplomuddannelsen udbydes af University College Lillebælt i samarbejde med Den frie lærerskole i Ollerup. Undervisning, vejledning og eksamen foregår på Den frie lærerskole i Ollerup. De obligatoriske moduler kan også gennemføres på UCLs hold i Odense og Vejle. Tilmeld dig modulet.

Målgruppe for Fortællekultur- fortælling og det narrative

Modulet er for dig, som er lærer.

Struktur på Fortællekultur- fortælling og det narrative

Fortællekultur- fortælling og det narrative er et modul på De pædagogiske diplomuddannelser. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse om modulet i brochuren om fortællekultur og studieordningen. Brochure om fortællekultur - fortælling og det narrative Studieordning for den pædagogiske diplomuddannelse. Kontakt og personlig vejledning.

Du er velkommen til at kontakte UCLs studieadministration på 63 18 40 00 eller diplom@ucl.dk Den frie lærerskoles administration på 62 24 10 66 for mere information. Du kan også kontakte seminarielærer Laust Riis Søndergaard på lrs@post6.tele.dk for aftale om personlig vejledning.

Tilmeld modul

22. januar 2020 - Vester Skerninge

Forløb