Karrierelæring og vejledning i grundskolen

Diplommodul

Bliv klædt på til at håndtere komplekse og udviklingsorienterede karrierelæringsforløb om at støtte børn og unges karrierelæring.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Karrierelæring og vejledning i grundskolen

På modulet arbejder du bl.a. med teorier om karrierelæring og karrierevalg didaktik i forhold til karrierelæring tværprofessionelt og institutionelt samarbejde uddannelses- og vejledningssystemet samt perspektiver på arbejdsmarkedsforhold overgangen fra grundskole til videre forløb.

Målgruppe for Karrierelæring og vejledning i grundskolen

Modulet er for dig, der arbejder professionelt med eller er interesseret i karrierelæring og vejledning i grundskolen.Struktur på Karrierelæring og vejledning i grundskolenKarrierelæring og vejledning i grundskolen er et modul på Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs-, og karrierevejledning.

Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning.

Jane Ahrendt Studiesekretær
Trine Lippert Studievejleder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb