Karrierelæring og vejledning i grundskolen

Diplommodul

Bliv klædt på til at håndtere komplekse og udviklingsorienterede karrierelæringsforløb om at støtte børn og unges karrierelæring.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Beskrivelse

Kompetencemål for Karrierelæring og vejledning i grundskolen

På modulet arbejder du bl.a. med teorier om karrierelæring og karrierevalg didaktik i forhold til karrierelæring tværprofessionelt og institutionelt samarbejde uddannelses- og vejledningssystemet samt perspektiver på arbejdsmarkedsforhold overgangen fra grundskole til videre forløb.

Målgruppe for Karrierelæring og vejledning i grundskolen

Modulet er for dig, der arbejder professionelt med eller er interesseret i karrierelæring og vejledning i grundskolen.Struktur på Karrierelæring og vejledning i grundskolenKarrierelæring og vejledning i grundskolen er et modul på Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs-, og karrierevejledning.

Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning.

Trine Lippert, lektor Arbejder bl.a. med ungdomspædagogik og studievejledning
Jane Ahrendt Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb