Kompetenceudvikling på arbejdspladsen

Diplommodul

Udvikl dine evner til at kunne forstå planlægning, gennemførelse og evaluering af læreprocesser i en organisationsramme?

Tilmeld modul

Kompetencemål for Kompetenceudvikling på arbejdspladsen

På modulet arbejder du bl.a. med kvalifikations-, kompetence- og karrierebegreber teorier og metoder om kursus- og uddannelsesplanlægning teorier om praksislæring, arbejdspladslæring og læringsmiljø i organisationer læring og kompetenceudvikling vilkår og dilemmaer set i en organisatorisk kontekst planlægning, gennemførelse og evaluering af kompetenceudviklingsforløb på arbejdspladser.

Du bliver specialiseret i at sikre sammenhængen mellem strategiske mål, kompetenceudviklingsbehov og uddannelsesplanlægning.

Målgruppe for Kompetenceudvikling på arbejdspladsen

Modulet er for dig, der gerne vil arbejde med at planlægge, udvikle og evaluere unge og voksnes udviklings- og læreprocesser.

Struktur på Kompetenceudvikling på arbejdspladsen

Kompetenceudvikling på arbejdspladsen er et modul på Den pædagogiske diplomuddannelse. Unge og voksnes læreprocesser.

Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse Unge og voksnes læreprocesser.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Uddannelsesretningens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb