Ordblindeundervisning for voksne

Diplommodul

Få et indblik i ordblindhed for voksne, og bliv klædt på til at arbejde med didaktik og metoder i ordblindeundervisningen.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Ordblindeundervisning for voksne

På modulet lærer du at planlægge, gennemføre og evaluere ordblindeundervisning for voksne. Du opnår kompetencerne til at udvikle undervisningsplaner og læremidler til undervisningen med voksne ordblinde.På modulet arbejder du med: Teori om ordblindhed, herunder definition, årsagsforhold og følger Analyse, vurdering og udvælgelse af egnede læremidler til ordblindeundervisning for voksne,herunder teksters tilgængelighed Læse- og skriveteknologi samt specialpædagogisk støtte og andre støtte- ogvejledningsmuligheder for voksne med ordblindhed.

Målgruppe for Ordblindeundervisning for voksne

Modulet er for dig, der er underviser, eller på anden måde arbejder med udvikling af ordblinde voksnes funktionelle færdigheder inden for læsning, stavning og skriftlig fremstilling.

Struktur på Ordblindeundervisning for voksne

Ordblindeundervisning for voksne er et valgfrit modul på Den pædagogiske diplomuddannelse. Du kan læse hele beskrivelsen for modulet i Studieordningen for Den pædagogiske diplomuddannelse.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb