Rehabilitering i forhold til en udvalgt gruppe

Diplommodul

Styrk din indsigt i arbejdet med rehabilitering i relation til en given borgergruppe og de samfunds-, institutionelle og lokale rammers betydning.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Rehabilitering i forhold til en udvalgt gruppe

På modulet arbejder du bl.a. med afgrænsning af den valgte gruppe ud fra forskellige teoretiske perspektiver borgerperspektiv og -involvering i relation til den valgte gruppe samfundsmæssige, institutionelle og lokale muligheder for at iværksætte rehabiliteringsindsatser rehabilitering og hverdagsliv i et borgerperspektiv interventionstyper og klassifikationer i relation til den udvalgte gruppe. Du får forståelse for, hvordan du træffer beslutninger i forbindelse med rehabiliteringsindsatser i relation til den udvalgte gruppe og/eller den konkrete borger.

Målgruppe for Rehabilitering i forhold til en udvalgt gruppe

Modulet er for dig, der arbejder professionelt i sundhedssektoren.

Struktur på Rehabilitering i forhold til en udvalgt gruppe

Rehabilitering i forhold til en udvalgt gruppe er et modul på Sundhedsfaglig diplomuddannelse i sundhedsfremme og forebyggelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Sundhedsfaglig diplomuddannelse.

Susanne Fallesen
Susanne Fallesen Studiesekretær
Kirsten  Rue Honoré
Kirsten Rue Honoré

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Information om vilkår for deltidstudie
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb