Rehabilitering i forhold til en udvalgt gruppe

Diplommodul

Styrk din indsigt i arbejdet med rehabilitering i relation til en given borgergruppe og de samfunds-, institutionelle og lokale rammers betydning.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Rehabilitering i forhold til en udvalgt gruppe

På modulet arbejder du bl.a. med afgrænsning af den valgte gruppe ud fra forskellige teoretiske perspektiver borgerperspektiv og -involvering i relation til den valgte gruppe samfundsmæssige, institutionelle og lokale muligheder for at iværksætte rehabiliteringsindsatser rehabilitering og hverdagsliv i et borgerperspektiv interventionstyper og klassifikationer i relation til den udvalgte gruppe. Du får forståelse for, hvordan du træffer beslutninger i forbindelse med rehabiliteringsindsatser i relation til den udvalgte gruppe og/eller den konkrete borger.

Målgruppe for Rehabilitering i forhold til en udvalgt gruppe

Modulet er for dig, der arbejder professionelt i sundhedssektoren.

Struktur på Rehabilitering i forhold til en udvalgt gruppe

Rehabilitering i forhold til en udvalgt gruppe er et modul på Sundhedsfaglig diplomuddannelse i sundhedsfremme og forebyggelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Sundhedsfaglig diplomuddannelse.

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb