Bekendtgørelser og standarder

Akademimodul

Lær at varetage tekniske-, sikkerhedsmæssige- og kvalitetsledelsesmæssige opgaver som kvalificeret person i en autoriseret el-installationsvirksomhed. Du får kompetencerne med Bekendtgørelser og standarder!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Forstå lovgivningen bag el-installationer!

Fagligt indhold 

Du får viden og forståelse for udførelse og idriftsættelse af el-tekniske installationer omfattet af el-sikkerhedsloven og viden om projektering og dimensionering af el-tekniske installationer, der er omfattet af el-sikkerhedsloven.

Du lærer om:

  • Autorisationslovgivning
  • El-sikkerhedsloven
  • Stærkstrømsbekendtgørelsen.

Udbytte

Efter uddannelsen kan du med udgangspunkt i bekendtgørelser og standarder redegøre for projekteringen og dimensioneringen af el-tekniske installationer, der er omfattet af el-sikkerhedsloven.

Du kan gå i dialog og samarbejde samarbejde med kunder og leverandører om bekendtgørelser og standarder på det el-tekniske område og håndtere udviklingsorienterede opgaver i relation til professionen som el-installatør.

Efter Bekendtgørelser og standarder kan du:

  • udføre projektering af dimensionering af transformerstationer til forsyning af lavspændingsnet samt udføre eftersyn afprøvning af el-tekniske installationer
  • udføre drift eftersyn og vedligeholdelse af el-tekniske installationer
  • udføre arbejde på eller nær ved el-tekniske installationer
  • formidle relevante dele af bekendtgørelser og standarder til samarbejdspartnere og kunder.

Niveau

Du kan tage modulet Bekendtgørelser og standarder, hvis du har gennemført det obligatoriske modul, Større industriinstallationer og elforsyningsanlæg.

Modulet hører under akademiuddannelsen i El-installation og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er for dig med relevant erhvervserfaring, der har bestået Større industriinstallationer og elforsyningsanlæg og nu ønsker nye udfordringer.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb