Boliginstallationer og teknisk beregning på kredsløb

Akademimodul

Vil du lære at håndtere planlæggelsen og udførelsen af el-tekniske boliginstallationer under anvendelse af den nyeste teknologi i et fagligt og tværfagligt samarbejde? Du kan opgradere dine kompetencer her!

Datoer og tilmeld

Fagligt indhold

Du får viden om grundlæggende regning af EL-tekniske kredsløb, EL-tekniske maskiner og grundlæggende matematik, som du kan bruge til udførelse og drift af EL-tekniske boliginstallationer i henhold til gældende love, bekendtgørelser og standarder.

Du lærer om:

  • EL-tekniske boliginstallationers opbygning, anvendte komponenter og deres funktion
  • stærkstrømsområdets teori og dens betydning for el-tekniske installationers og anlægs funktioner

Udbytte

Efter modulet kan du udføre og drifte EL-tekniske boliginstallationer, bl.a. ved anvendelse af matematiske metoder. Du lærer at håndtere planlæggelsen og udførelsen af EL-tekniske boliginstallationer under anvendelsen af den nyeste teknologi.

Niveau

Boliginstallationer og teknisk beregning på kredsløb er til dig med relevant erhvervserfaring, som vil lære nyt eller genopfriske de grundlæggende EL-tekniske begreber.

Modulet hører under akademiuddannelsen i EL-installation og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er for alle, som arbejder eller vil arbejde med EL-tekniske beregninger på installationer.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb