Større industriinstallationer og elforsyningsanlæg

Akademimodul

Lær om planlægning, projektering, drift, eftersyn og vedligeholdelse af elforsyningsanlæg i mellem spændings- og lavspændingsdistributionsnettet og af el-tekniske bygningsinstallationer.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv kompetent til drift af el-tekniske bygningsinstallationer!

Fagligt indhold

Du lærer om planlægning, projektering, drift, eftersyn og vedligeholdelse af elforsyningsanlæg i mellem-spændings- og lavspændingsdistributionsnettet og af el-tekniske bygningsinstallationer.

Du får viden om bekendtgørelser og standarders krav vedrørende projektering, udførelse og idriftsættelse af el-tekniske installationer og gældende bekendtgørelser og standarder inden for elforsyningsanlæg.

Derudover får du forståelse for el-forsyningsanlæggets opbygning, komponenter og funktion samt forståelse for begreber og metoder og forstå anvendelsen af disse i forbindelse med el-tekniske installationer.

Udbytte

Efter modulet kan du udføre projektering af el-tekniske installationer, der er omfattet af el-sikkerhedsloven, og du kan anvende værktøjer og metoder, der skal bruges i forhold til at planlægge, projektere, dokumentere, idriftsætte og deltage i servicering af elforsyningsanlæg samt vurdere og formidle praksisnære problemstillinger og løsningsmuligheder vedrørende elforsyningsanlæg og installationer.

Med Større industriinstallationer og elforsyningsanlæg kan du deltage i et fagligt og tværfagligt samarbejde med en professionel tilgang i arbejdet med installationer og elforsyningsanlæg samt håndtere projektering, tilrettelæggelse og styring af udførelsen af el-tekniske bygningsinstallationer under anvendelse af den nyeste teknologi.

Niveau

Du kan tage modulet Større industriinstallationer og elforsyningsanlæg, hvis du har bestået det obligatoriske fag Mindre industriinstallationer og teknisk beregning på maskiner.

Modulet hører under akademiuddannelsen i EL-installation og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er for dig med relevant erhvervserfaring, der har bestået Mindre industriinstallationer og teknisk beregning på maskiner, som du med Større industriinstallationer og elforsyningsanlæg kan bygge ovenpå.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb