Coaching i organisationer

Akademimodul

Bruger du coaching i din ledelsespraksis - eller vil du gerne lære det? På modulet udvikler du dine samtale- og kommunikationskompetencer og lærer, hvordan du bruger coaching i din organisatoriske kontekst. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold 

På modulet bliver du bl.a. introduceret til forskellige coachingteknikker og samtalemodeller, og du får redskaberne til, hvordan du kan anvende metoderne i praksis. 

Indhold:

  • Coaching i praksis
  • Kommunikationsteori og -forståelse
  • Rollen som coach
  • Etik og moral i coaching i organisationer
  • Kompetenceudvikling og læring hos fokuspersonen og hos coachen.

Udbytte

Efter modulet er du bedre i stand til at bruge de forskellige coachingmodeller og -teknikker i din praksis, og du har udviklet din egen coachingstil. 

Niveau 

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i ledelse eller som et enkeltfag. Coaching i organisationer er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe 

Modulet er til dig, der gerne vil lære, hvordan du bruger coaching i din ledelse. 

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb