Grundlæggende bestyrelsesansvar

Akademimodul

Overvejer du at træde ind i en bestyrelse, eller har du allerede erfaring med bestyrelsesarbejdet, og har du brug for ny inspiration til arbejdet?

På modulet lærer du om bestyrelsesarbejdet for små og mellemstore virksomheder og organisationer, så du kan udvikle din egen praksis inden for bestyrelsesarbejdet.

Tilmeld

Fagligt indhold 

På modulet bliver du introduceret for de vigtigste teorier og værktøjer til bestyrelsesarbejdet, herunder bestyrelses sammensætning og bestyrelsen som ledelsesteam. 

Indhold: 

  • Juridisk og personligt ansvar
  • Samarbejdsformer i bestyrelsesarbejde
  • Kommunikation og rapportering internt i bestyrelsen såvel som eksternt.

Udbytte

Efter modulet har du en større forståelse for kommunikation og samarbejde i bestyrelse, og du er i stand til at varetage professionelt bestyrelsesarbejde. 

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Grundlæggende bestyrelsesansvar er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Grundlæggende bestyrelsesansvar er for dig, der enten overvejer at indtræde i en bestyrelse eller for dig, der har erfaring med bestyrelsesarbejdet. 

Du kan også blive klar til dit bestyrelsesarbejdet med Bestyrelsesuddannelsen på UCL.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for akademiuddannelse og realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Forløb