Grundlæggende bestyrelsesansvar

Akademimodul

Overvejer du at træde ind i en bestyrelse, eller har du allerede erfaring med bestyrelsesarbejdet, og har du brug for ny inspiration til arbejdet?

På modulet lærer du om bestyrelsesarbejdet for små og mellemstore virksomheder og organisationer, så du kan udvikle din egen praksis inden for bestyrelsesarbejdet.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold 

På modulet bliver du introduceret for de vigtigste teorier og værktøjer til bestyrelsesarbejdet, herunder bestyrelses sammensætning og bestyrelsen som ledelsesteam. 

Indhold: 

  • Juridisk og personligt ansvar
  • Samarbejdsformer i bestyrelsesarbejde
  • Kommunikation og rapportering internt i bestyrelsen såvel som eksternt.

Udbytte

Efter modulet har du en større forståelse for kommunikation og samarbejde i bestyrelse, og du er i stand til at varetage professionelt bestyrelsesarbejde. 

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Grundlæggende bestyrelsesansvar er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Grundlæggende bestyrelsesansvar er for dig, der enten overvejer at indtræde i en bestyrelse eller for dig, der har erfaring med bestyrelsesarbejdet.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb