Inklusion og eksklusion

Akademimodul

Vil du have nye teorier og metoder om normalitet og afvigelse?
Udvid dit kendskab til inklusions- og eksklusionsmekanismer på samfunds-, institutions- og individniveau.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på borgerinddragelse!

Fagligt indhold 

Du lærer at planlægge og iværksætte inkluderende indsatser, hvor du understøtter borgernes deltagelsesmuligheder både interkulturelt, institutionelt og i civilsamfundet.

Med viden om inklusions- og eksklusionsmekanismer kan du identificere ressourcer og problemstillinger i den institutionelle praksis med henblik på planlægning af en inkluderende indsats i samarbejde med borger, kolleger og andre samarbejdspartnere.

Du får viden om:

  • medborgerskab og interkulturalitet
  • udvikling og planlægning af inkluderende indsatser
  • tværprofessionelt samarbejde.

Udbytte

Efter Inklusion og eksklusion kan du identificere inkluderende og ekskluderende mekanismer i praksis samt indgå i evaluering og formidling af inkluderende og ekskluderende processer.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Socialpædagogik og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Inklusion og eksklusion er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet henvender sig til dig der arbejdermed børn, unge og/eller voksne inden for institutions - og/eller skoleområdet.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Trine Lippert, Lektor og uddannelsesfaglig koordinator Studievejleder
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb