Lederens forretningsforståelse

Akademimodul

Din rolle som leder er under konstant udvikling, og helt centralt er din forståelse for økonomi og økonomiske sammenhænge. Du får nye redskaber og inspiration her. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold

På modulet lærer du bl.a. om de ledelsesøkonomiske principper og at prioritere og træffe strategiske beslutninger, så du kan udarbejde og vurdere investerings- og finansieringsforslag.

Indhold: 

  • Resultatopgørelse, balance og likviditet
  • Nøgletal og anvendelse af disse
  • Likviditetsanalyser, likviditetsstyring og -planlægning
  • Cost/benefit analyse
  • Investerings- og finansieringsanalyser.

Udbytte

Efter modulet er du bedre i stand til at forstå og vurdere konkrete investerings- og finansieringsforslag, og du kan vurdere muligheder og begrænsninger i nøgletal/KPI’er – også i en ledelsesmæssig sammenhæng som styringsværktøj.

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Lederens forretningsforståelse er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Akademimodulet er for nuværende og kommende ledere, der gerne vil forstå virksomhedens økonomiske sammenhænge og kunne anvende økonomiske data i ledelsesmæssige beslutninger.

Det er også for dig, der ønsker at kunne omsætte økonomisk viden og konkrete data til handling og prioritering af forskellige løsningsmuligheder i den daglige ledelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jon Bloch Skipper Uddannelseskoordinator
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb