Mindfulness

Akademimodul

Trænger du til at træne din opmærksomhed, reducere stress og øge din kreativitet? Så har du mulighed for at lære teorien bag mindfulness, og få fyldt din mentale fitnesskasse op.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold

På modulet lærer du mindfulness' mediations- og mærksomhedstræning trin for trin. Du bliver trænet i opmærksomhed på automationske tankemønstre, og du lærer at fastholde nuet og være nærværende. 

Indhold: 

  • Mindful ledelse
  • Mindfulness som paradigme
  • Konkrete teknikker inden for mindfulness
  • Mindfulness og stress.

Udbytte

Efter modulet er du bedre i stand til at anvende mindfulness, når der opstår konflikter, og du kan bruge redksaberne til at lede din virksomhed mindfuldt med fokus på et godt arbejdsmiljø. 

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Mindfulness er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Modulet er til dig, der vil have redskaberne til at blive en mere tilstedeværende leder, og hvordan du kobler mindfulness til din virksomheds værdier og strategier. 

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jon Bloch Skipper Uddannelseskoordinator
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb