Organisering

Akademimodul

Styrk din viden om organisering og kommunikation, så du bliver i stand til at organisere og lede mindre teams. På modulet vil du få indsigt og konkrete værktøjer til at styrke din professionelle tilgang inden for organisering og kommunikation.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Styrk din kommunikation og organisationsforståelse

Fagligt indhold

På modulet vil du få den nyeste relevant viden om organisationsstruktur og organisatorisk kommunikation. Du vil blive introduceret for teorier og metoder om:

  • organisatoriske grundelementer
  • organisationsstruktur
  • kommunikation.

Med den nye viden styrker du dit praktiske og teoretiske grundlag for helhedsopfattelsen af organisering og kommunikation i forbindelse med drift og projekter i mindre enheder.

Du kommer til at arbejde med:

  • metoder inden for organisering og kommunikation
  • teorier inden for organisering af drift og projekter
  • viden om organisatoriske niveauer og de centrale opgaver på disse niveauer.

Udbytte

Modulet vil udvikle dine organisatoriske og kommunikative færdigheder, som styrker dig i arbejdet med drift og projekter. Når du har gennemført modulet, kan du

  • vurdere problemstillinger og vælge hensigtsmæssige modeller for projektledelse
  • udvikle egen praksis i ledelsen af små og mellemstore projekter.

Du vil få nemmere ved at vurdere og håndtere kommunikative og organisatoriske problemstillinger i din hverdag. Modulet vil gøre dig mere sikker i din arbejdspraksis med organisering og kommunikation.

Niveau

Kurset er for dig med erhvervserfaring, som gerne vil styrke din viden om organisatoriske virkemidler og blive klogere på din egen organisation og virksomhed.

Modulet hører under Akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktation og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Modulet er til alle faglærte, specielt inden for det tekniske område.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jan Poulsen Uddannelseskonsulent
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb