Socialpædagogisk udviklingsarbejde

Akademimodul

Vil du prøve kræfter med at udvikle og gennemføre et mindre udviklingsarbejde, samtidig med at du lære mere om udviklingsarbejdets historie og metode? Du skal lære om socialpædagogisk udviklingsarbejde!

Tilmeld modul

Få nye metoder til arbejdet med socialpædagogik!

Fagligt indhold 

Med viden om socialpædagogisk udviklingsarbejde bliver du i stand til at indgå fagligt og tværprofessionelt i pædagogisk udviklingsarbejde med henblik på kvalificering af din praksis.

Du lærer at deltage i udvikling, planlægning, udførelse og evaluering af pædagogisk udviklingsarbejde i samarbejde med borger.

Du får viden om:

  • teori og metode i pædagogisk udviklingsarbejde
  • udviklingspotentialer, forandringsprocesser og borgerinddragelse
  • dokumentation og evaluering.

Udbytte

Efter Socialpædagogisk udviklingsarbejde kan du:

  • formidle erfaringer fra pædagogisk udviklingsarbejde
  • identificere og udarbejde et design for pædagogisk udviklingsarbejde i samspil med borgere og andre samarbejdspartnere
  • anvende relevante teorier og metoder i pædagogisk udviklingsarbejde.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Socialpædagogik og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Socialpædagogisk udviklingsarbejde er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder med udsatte børn og voksne i socialpsykologien, med borgere med fysisk og/eller psykisk handicap eller gerne vil arbejde med socialpædagogik.

Susanne Fallesen Studiesekretær
Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for Socialt arbejde samt studievejledning

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb