Teamledelse

Akademimodul

Med viden og praksiserfaring fra Teamledelse står du som en stærk og kompetent leder, der kan identificere og udvikle dine medarbejdere i forskellige teamrolle og derved sikre, at teamet når jeres og organisationens mål.

Datoer og tilmeld

Gå fra individ til enhed

Fagligt indhold og udbytte

På modulet arbejder du med forståelse og udvikling af medarbejdere og teams, samt hvordan du bedst skal rammesætte teamets kontekst, som er udgangspunktet for et godt teamsamarbejde.

Du arbejder med cases fra din egen virksomhed, så du straks kan afprøve teorierne i praksis og få værdifuld sparring og refleksioner fra dine medstuderende på holdet.

Indhold:

  • Teamkultur og kulturelle barrierer
  • Dynamik mellem teamets individer
  • Feedback og feedforward
  • Lederens rolle og forhold til teamet.

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som en enkeltfag. Teamledelse er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Modulet er både velegnet til dig, som allerede indgår i et team, som skal opstarte et team, eller som ønsker redskaber til en større forståelse for dine nærmeste medarbejdere forud for et teamsamarbejde.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jon Bloch Skipper Uddannelseskoordinator
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb