Udvidet bestyrelsesansvar

Akademimodul

Har du brug for ny viden og ny inspiration til dit bestyrelsesarbejde? Her lærer du om de strategiske aspekter og teorier om beslutningstagning, så du kan udvikle din egen praksis og rolle i bestyrelsen.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold 

På modulet bliver du introduceret til de strategiske aspekter af bestyrelsesarbejdet, så du kan bidrage positivt til udviklingen af virksomheden/organisationen.

Indhold: 

  • Risikostyring, krise og kommunikationsstyring
  • Beslutningstagning
  • Dilemmaer i bestyrelsesarbejdet.

Udbytte

Efter modulet er du bedre i stand til at indgå i og håndtere udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for professionelle bestyrelsers arbejdsområder.

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Udvidet bestyrelsesansvar er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Akademimodulet bygger videre på modulet Grundlæggende bestyrelsesansvar. Udvidet bestyrelsesansvar er til dig, der har erfaring med bestyrelsesarbejdet.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelser
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb