Varmeinstallation bolig

Akademimodul

Få viden om boligers varmetab og energibehov, så du får en bedre forståelse for projektering og dimensionering samt etablering og varetagelse af drift og vedligeholdelse af mindre varmeanlæg med tilhørende automatik.

Datoer og tilmeld

Få delautorisation VVS!

Fagligt indhold 

Du lærer at anvende metoder til at beregne og dokumentere boligers varmetab og energibehov samt værktøjer til at projektere og dimensionere mindre varmeanlæg.

Desuden lærer du at etablere og varetage drifts- og vedligeholdelse af mindre varmeanlæg med tilhørende automatik. Du lærer at vurdere forskellige varmeinstallationer til boliger og vælge relevante og tidssvarende løsninger samt udarbejde og formidle løsningsforslag til samarbejdspartnere.

Du får viden om:

  • boligers varmetab og energibehov
  • varmeanlæg, herunder producerende, fordelings- og afgivende anlæg, pumper og isolering.

Udbytte

Efter uddannelsen kan du håndtere og tilrettelægge udførelsen af arbejde på mindre varmeanlæg med tilhørende automatik i fagligt og tværfagligt samarbejde vurdere, rådgive og træffe beslutninger i overensstemmelse med gældende love, regler og normer vedrørende varmeanlæg med tilhørende automatik.

Niveau

Varmeinstallation bolig er for dig, der vil have en delautorisation VVS eller en akademiuddannelse i VVS-installation.

Modulet hører under akademiuddannelserne VVS-installation og Energiteknologi og kan tages som en del af en fuld akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er for dig med relevant erhvervserfaring, der arbejder eller vil arbejde med VVS.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb