Didaktik

Diplommodul

Vil du udvikle dit kendskab til almen didaktik og didaktiske problemstillinger? Lær, hvordan du identificerer didaktiske problemstillinger og muligheder, der knytter sig til en læseplan, et fag eller et fagområde.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på didaktiske arbejdsformer!

Fagligt indhold

På modulet arbejder du med didaktiske problemstillinger, der knytter sig til læringsmål, læseplan, et fag eller fagområde. Med viden og didaktiske teori og metodeudvikling lærer du at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning.

Du får viden om:

  • lærings- og klasseledelse
  • didaktisk teori og metodeudvikling
  • metoder, der fremmer børns og unges personlige og sociale kompetencer.

Udbytte

Efter modulet kan du:

  • påtage dig ansvaret for selvstændig iagttagelse, planlægning, udvikling og evaluering i forhold til læreprocessor og undervisning
  • planlægge, gennemføre og evaluere vellykket undervisning
  • vurdere og anvende didaktiske og fagdidaktiske forståelser og metoder til belysning af fagområdets muligheder og problematikker med henblik på udvikling i praksis.

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Didaktik er et retningsspecifikt modul under retningen Almen pædagogik.

Målgruppe

Modulet er for dig som arbejder inden for det pædagogiske område, der vil styrke din kompetencer som underviser og udvikling af undervisning.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Trine Lippert, Lektor og uddannelsesfaglig koordinator Studievejleder
Jane Ahrendt Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb