Faglig ledelse, evalueringskultur og kvalitetsudvikling i dagtilbud

Diplommodul

Er du faglig leder uden personaleansvar? Lær om pædagogisk, faglig ledelse ud fra den pædagogiske læreplan, og få ny færdigheder til at udvikle en evaluerende pædagogisk praksis.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Styr udviklingen af pædagogiske læringsmiljøer!

Fagligt indhold 

Med et kursus i faglig ledelse lærer du om forskellige videns- og forskningsinformerede tilgange og metoder til at arbejde undersøgende og reflekterende med udvikling af læringsmiljøer, der fremmer børns trivsel, dannelse og læring.

På modulet arbejder du med:

  • at lede og udvikle pædagogiske læringsmiljøer og en evalueringskultur, hvor pædagogisk dokumentation indgår meningsfuldt
  • at anvende forskningsinformeret viden og data med henblik på at understøtte såvel egen som medarbejdernes professionelle refleksion over det pædagogiske arbejde
  • at identificere udviklings- og læringsbehov med henblik på at skabe organisatorisk kapacitet til udvikling af kvalitet i dagtilbud ud fra elementer i det pædagogiske grundlag, der styrker børns trivsel, dannelse og læring.

Udbytte

Efter modulet kan du undersøge og vurdere pædagogisk praksis systematisk med henblik på løbende udvikling af læringsmiljøer med fokus på elementer i det pædagogiske grundlag.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Faglig ledelse, evalueringskultur og kvalitetsudvikling i dagtilbud er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der gerne vil vide mere om videns- og forskningsinformerede tilgange og metoder til at arbejde undersøgende og reflekterende med udvikling af læringsmiljøer, der fremmer børns trivsel, dannelse og læring.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

André Barsøe Jensen Arbejder bl.a. med ledelse og administration
Janni Frank Studiesekretær, Odense
Kathrine Urlev Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb