Faglig ledelse, organisering og udvikling af læringsmiljøer i dagtilbud

Diplommodul

Vil du udvælge, anvende og forankre pædagogisk-didaktiske metoder, der styrker kvaliteten i læringsmiljøer? Lær om ledelse og organisering af arbejdet med udvikling af pædagogisk praksis.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Styrk den faglige ledelse og udvikling af læringsmiljøer

Fagligt indhold 

Modulet fokuserer på sammenhænge mellem samfundsmæssige rammer, baggrund og indhold i den styrkede læreplan samt det pædagogiske grundlag i læreplanen.

Du lærer om faglig ledelse og udvikling af faglige, didaktiske og pædagogiske kompetencer i sammenhæng med dagtilbuddenes læringsmiljøer, børns trivsel, dannelse og læring.

Du får viden om:

  • sammenhængen mellem samfundsmæssige rammer, baggrund og indhold i den styrkede læreplan samt det pædagogiske grundlag i læreplanen
  • sammenhængen mellem faglig ledelse og udvikling af personalets faglige, didaktiske og pædagogiske kompetencer, samt mellem dagtilbuddenes læringsmiljøer og børns trivsel, dannelse og læring.

Udbytte

Efter Faglig ledelse, organisering og udvikling af læringsmiljøer i dagtilbud kan du:

  • udvælge, anvende og forankre pædagogisk-didaktiske metoder, der styrker kvaliteten i læringsmiljøer
  • lede og facilitere forandringer med henblik på at udvikle systematisk refleksion og fagligt begrundede valg i arbejdet med den styrkede læreplan i den pædagogiske praksis
  • håndtere ledelsesfaglige og organisatoriske udfordringer i forbindelse med at udvikle og styrke læringsmiljøer og pædagogisk praksis til gavn for børns trivsel, dannelse og læring.

Niveau

Modulets fulde titel er Faglig ledelse, organisering og udvikling af læringsmiljøer i dagtilbud med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Modulet hører under Diplomuddannelse i ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Faglig ledelse, organisering og udvikling af læringsmiljøer i dagtilbud er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der gerne vil kunne håndtere ledelsesfaglige og organisatoriske udfordringer i forbindelse med at udvikle og styrke læringsmiljøer og pædagogisk praksis til gavn for børns trivsel, dannelse og læring.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Janni Frank Studiesekretær, Odense
Kathrine Urlev Studiesekretær, Vejle
Trine Lippert, Lektor og uddannelsesfaglig koordinator Studievejleder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb