Ledelse af digitale processer

Diplommodul

Få et solidt indblik i, hvordan du identificerer behov for digital kompetenceudvikling i konkrete kontekster og styrker den digitale ledelsesopgave.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Beskrivelse

Kompetencemål for Ledelse af digitale processer

Modulet gør dig klar til at identificere udviklingsmuligheder inden for digitale processer samt lede udvikling og implementering af digitale initiativer.På modulet arbejder du med Teorier, begreber og metoder inden for ledelse og facilitering af digitale processer analyse og formidling af teorier, begreber og metoder om ledelse af digitale processer refleksion over anvendt praksis.

Målgruppe for Ledelse af digitale processer

Modulet er for dig, som er nuværende eller kommende leder og gerne vil specialisere dig i arbejdet med digitale processer.

Struktur på Ledelse af digitale processer

Ledelse af digitale processer er et valgfrit modul på Diplomuddannelse i ledelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelsen i ledelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Kathrine Urlev Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb