Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser

Diplommodul

Har du styr på teorier og modeller om forandringsledelse i offentlige og/eller politisk styrede organisationer? På modulet får du alle værktøjerne til at inddrage dine medarbejdere i forandringssituationer. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv en aktiv facilitator af forandringsledelse!

Fagligt indhold 

Modulet styrker du dit kendskab til teorier og tænkning om forandringsledelse og udviklingsprocesser i offentlige organisationer. 

Du får redskaber til at lede forandringer og i processen inkludere medarbejdere som aktive medspillere, samt tage hensyn til strategiske, driftsmæssige og brugerorienterede interesser.

Du får viden om:

  • moderniserings- og reformstrategier i den offentlige sektor
  • organisationsudvikling og personaleledelse
  • kommunikative strategier og kompetencer i forbindelse med forandring.

Udbytte

Efter Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser kan du vurdere teoretiske modeller om forandringsledelse og indgå i det faglige, tværfaglige og tværgående samarbejde om gennemførelse af forandringsproces i din organisation.

Niveau

Modulets fulde titel er Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlig organisationer.

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser er et valgfrit modul. 

Målgruppe

Modulet er for dig, som er nuværende eller kommende leder, der  gerne vil have et solidt indblik i ledelse af forandring i offentlige organisationer.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Kathrine Urlev Studiesekretær, Vejle
André Barsøe Jensen Arbejder bl.a. med ledelse og administration

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb