Ledelse af forandringsprocesser

Diplommodul

Har du styr på ledelse af forandringsprocesser?
Lær teori og metoder, så du selv kan udvikle metoder til arbejdet med deltagelse og ledelse af forandringsprocesser i projekter og udviklingsarbejde.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på organisatorisk læring!

Fagligt indhold 

Du får indsigt i ledelse af udviklingsarbejde som en kompleks proces, så du kan påtage dig ledelsesopgaver og ledelsesrroller ift. at tilrettelægge, håndtere, udvikle og evaluere forandringsprocesser i organisationer på et professionelt etisk grundlag.

Med forskellige perspektiver og teorier om ledelse og om ledelse af forandringsprocesser, styrker du din viden om ledelse, magt og etik imellem samfundsinteresser, brugerinteresser og institutionsinteresser.

Du får viden om:

  • ledelse af forandringsprocesser
  • ledelsesvirksomhed i samspil med interne og eksterne interessenter og partnere
  • lederopgave og lederrolle.

Udbytte

Du opnår en større forståelse af ledelse, magt og etik imellem samfundsinteresser, brugerinteresser og institutionsinteresser, så du kan deltage i og lede forandringsprocesser i projekter og udviklingsarbejde.

Efter Ledelse af forandringsprocesser kan du:

  • facilitere og udvikle refleksivt og systematisk samarbejde om forandringsprocesser i organisationer med organisatorisk læring som omdrejningspunkt
  • reflektere over ledelsesvirksomhed i samspil med interne og eksterne interessenter og partnere i og uden for organisationen.

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Ledelse af forandringsprocesser er et retningsspecifikt modul under retningen Projektledelse og organisationsudvikling.

Målgruppe

Modulet er for dig, der vil lede udviklingsarbejde og forandringsprocesser, som leder, mellemleder, initiativperson, ansvarlig for projekter i private eller offentlige virksomheder eller konsulent.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Trine Lippert, Lektor og uddannelsesfaglig koordinator Studievejleder
Jane Ahrendt Studiesekretær
Thomas Pless, konsulent Arbejde bl.a. med udvikling af velfærdsprofessioner inden for børn- og ungeområdet

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb