Ledelse af organisationens arbejdsmiljøindsats

Diplommodul

Har du styr på, hvordan du udvikler og vedligeholder det organisatoriske samarbejde om miljøindsatsen i din organisation? På modulet bliver du klædt på til at lede og koordinere din organisations arbejdsmiljøstrategi. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sådan styrker du organisationens arbejdsmiljøindsats

Fagligt indhold 

Du udvikler kompetencer til at omsætte lovgivning og strategi til ledelse af arbejdsmiljøindsatser, hvor du kan identificere behovet for arbejdsmiljøudvikling i din organisation. 

Du får viden om: 

  • forskellige teorier, begreber og metoder om ledelse af både det psykiske og det fysiske arbejdsmiljø på operationelt, taktisk og strategisk niveau
  • identificering af snitfladeproblematikker
  • organisationens samlede arbejdsmiljøindsats.

Udbytte

Efter Ledelse af organisationens arbejdsmiljøindsats kan du omsætte lovgivning og organisatoriske samt strategiske indsatser til ledelse af arbejdsmiljø på baggrund af iagttagelse og empiri om udviklingspotentialer i arbejdsmiljøet i din organisation.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Ledelse af organisationens arbejdsmiljøindsats er et valgfrit modul. 

Målgruppe

Modulet er for dig, som er nuværende eller kommende leder og vil gøre indsats på arbejdsmiljøområdet.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Karina Elsig Thøgersen Lektor
Kathrine Urlev Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb