Ledelse i frivillige organisationer

Diplommodul

Er du nuværende eller kommende leder i en frivillig organisation?
På modulet fordyber du dig i de helt specielle ledelseskrav til motivationsskabelse, etik og styring, som følger med i arbejdet med frivillige.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Styrk ledelsen i din frivillige organisation!

Fagligt indhold 

Ledelse af frivillige bygger på engagement og motivation og sætter helt specielle krav til en leder – du lærer derfor om forskellige teorier, begreber og metoder om ledelse af frivillige, som du kan bruge i din praksis.

Du opnår en større forståelse for de frivillige organisationers særkender, som gør dig i stand til at arbejde med analyse, refleksion og håndtering af ledelse i frivillige organisationer.

Du får viden om:

  • professionel ledelse og styring af frivillige medarbejdere
  • ledelse, etik og værdier
  • frivillige og lønnede i frivillige organisationer og den tredje sektor
  • frivillige organisationer mellem stat, marked og civilsamfund.

Udbytte

Efter Ledelse i frivillige organisationer er du bedre til at:

  • vurdere og formidle betydningen af teorier, begreber og metoder, der knytter sig til ledelse i frivillige organisationer
  • vurdere betydningen af etik og værdier i frivillige organisationer, som gør dig i stand til at vælge relevante ledelsestilgange
  • lede frivillige medarbejdere på en reflekterende måde.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Ledelse i frivillige organisationer er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, som er nuværende eller kommende leder og gerne vil styrke dit arbejde med frivillige i organisationer.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Kathrine Urlev Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb