Motorisk udvikling og kropslig læring

Diplommodul

Vil du arbejde med børns motoriske udvikling? På modulet lærer du om betydningen af børns motoriske udvikling og sammenhængene mellem motorik, vækst og udvikling.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fokus på idræt, motorik og bevægelse!

Fagligt indhold

På modulet opnår du viden om motorisk udvikling og kropslig læring gennem vekslende teoriundervisning og praktiske afprøvninger. Du får kendskab til centralnervesystemets udvikling og sammenhænge imellem centralnervesystemet og børns kropslige bevægelsesudvikling.

Du får viden om:

  • Teorier om motorisk udvikling og læring
  • Test og screening samt praktisk afprøvning af screeninger
  • Betydningen af motorisk udvikling for børn set i et personligt og socialt perspektiv

Udbytte

Efter modulet kan du begrunde, planlægge og gennemføre målrettet arbejde med at stimulere motorik og kropslig læring. Du lærer at omsætte teoretisk viden til praktiske handleforslag samt reflektere over begreber, metoder, teori og empiri i relation til egen praksis.

 

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske Diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Motorisk udvikling og kropslig læring er et retningsspecifikt modul under retningen Idræt, krop og bevægelse.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder med idræt og ønsker viden om sammenhænge mellem motorik, idræt og bevægelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb