Projektledelse

Diplommodul

Vil du arbejde med projektledelse?
Lær at varetage opgaven som leder af projekter, projektorganisering og de særlige strukturelle, kulturelle og relationelle vilkår, som kendetegner projekter.

En del af Diplomuddannelse i Ledelse

Datoer og tilmeld

Forstå processerne i projektledelse

Fagligt indhold 

For at forestå ledelse af projekter skal du have viden om virksomhedens og organisationens mål, så du kan arbejde ud fra interessenter, økonomi, værdier, m.v.

Med Projektledelse lærer du om teorier, begreber og metoder om projektledelse, så du kan udvikle din praksis og videreføre virksomhedens strategi til projektet.


Udbytte

Du lærer at anvende metoder og redskaber om projektledelse, så du kan formidle og vurdere konkrete projekters ledelsesmæssige opgaver og skabe fremdrift i virksomhedens projekter.

Efter Projektledelse kan du:

  • varetage ledelse af projekter i forhold til virksomhedens og organisationens mål, drift, interessenter, økonomi, værdier m.v.
  • udvikle egen praksis i forbindelse med projektledelse.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelse i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Projektledelse er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der er nuværende eller kommende leder i en privat eller offentlig virksomhed og gerne vil arbejde specifikt med udvikling og ledelse af teams.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

André Barsøe Jensen Arbejder bl.a. med ledelse og administration
Janni Frank Studiesekretær, Odense
Kathrine Urlev Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb