Tværprofessionelt samarbejde i relation til udsatte børn og unge

Diplommodul

Vil du have større viden om og udvikle dine kompetencer i arbejdet med børn, unge og familier? Så er modulet Tværprofessionelt samarbejde i relation til udsatte børn og unge interessant for dig.

Modulet kan være gratis for medarbejdere, der arbejder med udsatte børn og unge. Der er begrænset antal pladser. Læs mere her.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Lær om teorier og metoder i det tværprofessionelle samarbejde

Fagligt indhold

Du arbejder med roller og positioner i det tværprofessionelle samarbejde, samt forskellige forståelser af det tværprofessionelle samarbejde. Derudover får du kendskab til og forståelse for juridiske og organisatoriske rammer for det tværprofessionelle samarbejde omkring udsatte børn og unge.

Du får viden om:

  • roller og positioner i det helhedsorienterede og tværprofessionelle samarbejde
  • indføring i teorier om og metoder til tværprofessionelt samarbejde med udsatte børn, unge familier og deres netværk
  • samspillet mellem økonomistyring og socialfaglig vurdering.

Udbytte

Du lærer at håndtere og selvstændigt indgå i fagligt og tværprofessionelt samarbejde, hvor du kan påtage dig relevant ansvar i henhold til din professionelle position og rolle.

Du er efterfølgende i stand til udvælge og anvende metoder i det tværprofessionelle arbejde med udsatte børn og unge, samt at vurdere juridiske, organisatoriske og økonomiske rammers betydning for samarbejdet.

Niveau

Modulet hører under Den sociale diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Tværprofessionelt samarbejde i relation til udsatte børn og unge er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder professionelt med socialt arbejde. Du kan fx være socialrådgiver, lærer, pædagog, ergoterapeut eller sygeplejerske.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Trine Østerbye Clausen Lektor og konsulent
Trine Lippert, Lektor og uddannelsesfaglig koordinator Studievejleder
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb